Over mij

Natasha Seesink


Mijn naam is Natasha Seesink en sinds 27 jaar leerkracht in het Primair Onderwijs.

Ik ben leerkracht en heb gewerkt in alle groepen. De langste tijd, 16 jaar, gaf ik les aan kinderen in de bovenbouw. Hier beleef ik heel veel plezier aan. 
Buiten het lesgeven vind ik het contact met ouders en het geven van voorlichting over bijvoorbeeld vervolgonderwijs leuk en dat zijn voor mij de krenten in de pap. 
Wanneer ik voor een grote groep mensen sta, ben ik op mijn best.

Door mijn enthousiasme aangevuld met humor, kan ik grote groepen mensen activeren, boeien en hun aandacht vasthouden bij diverse onderwerpen.  Binnen onze, destijds zeer grote basisschool (900 leerlingen), werd door mijn collega’s en directeur opgemerkt, dat ik talent heb om voor grote groepen te spreken.

Op onze school gaan wij uit van het principe dat je gebruik moet maken van je talenten. Omdat mijn talent het spreken voor groepen is, duurde het niet lang of bij elke presentatie of discussie werd ik naar voren geschoven als presentator of gespreksleider. Al gauw merkte ik dat ook het publiek, nadat ik een presentatie of discussie had geleid, de zaal geënthousiasmeerd verliet. Dit heeft gemaakt dat ik gezocht heb naar een mogelijkheid om meer te doen met mijn talent. Deze zoektocht bracht mij bij het dagvoorzitterschap.

Ik ben in staat me neutraal op te stellen, scherpe vragen te stellen, snel te denken, samen te vatten en structuur (o.a. tijdbewaking) te bieden. Mocht er iets niet gaan zoals verwacht, ben ik in staat snel te schakelen en te improviseren.

Dit alles maakt dat ik een goede dagvoorzitter ben en zorg draag voor een soepele aaneenschakeling  van uw inhoudelijke programma.

Zoekt u naar een energieke vrouw om het proces van uw congres te begeleiden, dan zou ik graag eens met u in gesprek gaan om te kijken wat ik voor u kan betekenen.
Voor meer informatie kunt contact opnemen via 06-31912751 of het contactformulier.

Met vriendelijke groet,

Natasha